Speelgoed

Speelgoed Spenen Verzorging Kleding


Naast draagzakken en -doeken kun je bij Opjebuik.nl ook terecht voor onder andere Tikiri speelgoed. Tikiri speelgoed bestaat uit 100 procent natuurrubberen speelgoed diertjes die je onder andere tegenkomt in de dierentuin. Het speelgoed wordt geproduceerd met oog voor mens en natuur. Naast de natuurrubberen zoodiertjes, heeft Opjebuik.nl ook de meer knuffelbare variant van katoen, zoals een lammetje. Selecteer het filter van Tikiri om alle producten in één oogopslag te zien.

Toont alle 8 resultaten

Plezier voor je kleine met Tikiri speelgoed

Tikiri speelgoed is afkomstig uit Sri Lanka en richt zich op het welzijn van baby’s, peuters en kleuters. Het speelgoed wordt gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen die duurzaam en biologisch zijn. Niet alleen geef je je kleine dus speelgoed dat ontworpen is om te helpen bij de fysieke en emotionele ontwikkeling van je baby, ook koop je speelgoed dat 100 procent milieuvriendelijk is. Als je knijpt in het diertje maakt het diertje een zacht piepgeluid. Iets wat je kleine waarschijnlijk al snel doorkrijgt. Naast knijpen is het speelgoed ook bedoeld om in te bijten.

Veelzijdigheid

Tikiri speelgoed komt uit Sri Lanka en betekent in het Singalees Teeny tiny. Dat past dus helemaal bij de kleine zoodiertjes. Ze zijn gemiddeld 12 centimeter hoog. Handig dus om mee te nemen. Naast troostdiertje voor je kleine is Tikiri speelgoed ook geschikt om in bad te gebruiken. Door het natuurrubber is het speelgoed waterbestendig. Je kunt kiezen voor het nijlpaard, de giraffe, de olifant, de zebra, leeuw of krokodil. Naast de dieren uit de dierentuin kun je bij Opjebuik.nl ook terecht voor een uil, een egel en een flamingo. Of kies je toch voor het ontzettend schattige lammetje? Al het Tikiri speelgoed is uiteraard vrij van Phthalates, PBA en PVC.

Speelgoed uitverkocht?

Ons Tikiri speelgoed is zeer populair. Wacht dus niet te lang met bestellen, want voor sommige producten geldt op=op! Wil je speelgoed nabestellen? Neem dan contact met ons op en we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Je profiteert van veel voordelen als je kiest voor Opjebuik.nl. Je verzending wordt gratis verzonden vanaf €20,-
Wil je achteraf betalen? Dan is dat mogelijk. Bestel direct online!