×

Prematurenconsult

Prematurenconsult €20 per half uur p.p.

Het Prematurenconsult:

Één op de tien kinderen wordt prematuur geboren. Dagelijks worden er dus 48 kinderen te vroeg geboren. In het ziekenhuis raak je vaak al bekend met het buidelen en misschien ook al met het dragen van je kind in een draagdoek. Omdat een prematuur geboren kindje wat kwetsbaarder is dan een kind dat op tijd geboren is zijn er wat andere dingen waar je op moet letten tijdens het knopen.

Ik heb een opleiding gevolgd via Zorgdragen Opleidingen omdat je de nodige kennis en vaardigheden in huis moet hebben om met deze specifieke doelgroep te werken.

Voordat je het consult boekt is het belangrijk dat je overlegd hebt met de behandelend arts van je kleintje. Het consult zelf vindt plaats thuis of in het ziekenhuis.

Tijdens dit consult leer je één knoop aan die op dat moment mogelijk is en wordt er extra aandacht besteed aan waar je op moet letten tijdens het dragen in de doek. De knoop wordt aangeleerd met behulp van een draagpop.
Ik doe het eerst voor, daarna kunnen we samen gaan knopen en vervolgens doe je dit alleen. Als je de knoop door hebt kan je één keer met je kindje knopen, mits het op dat moment mogelijk is.

Reiskosten

Binnen een straal van 10 km reken ik geen reiskosten.
Boven de 10 km reken ik € 0,25 per kilometer enkele reis.

voorbeeld:
van A naar B is 25 km enkele reis. Dat is 15 km meer.
In totaal zijn dit 30 extra kilometers 
30 x € 0,25 = € 7,50 aan reiskosten.

Lijkt dit je wat?

Klik dan op de onderstaande link om een afspraak in te plannen.
Voordat je de afspraak bevestigd vul het draagadviesformulier in!!!

Draagadviesformulier

Maak een afspraak

Op je Buik werkt alleen met de beste merken

Je vindt de volgende merken draagdoeken, draagjassen en draagzakken in ons assortiment.

WhatsApp chat
[]