×

Prematurenconsult

Prematurenconsult €20 per half uur p.p 

Het Prematurenconsult:
1 op de 10 kinderen wordt prematuur geboren. Dagelijks worden er dus 48 kinderen te vroeggeboren. In het ziekenhuis raak je vaak al bekend met het buidelen en misschien ook al het dragen van je kind in een draagdoek. Omdat een prematuur geboren kindje wat kwetsbaarder is dan een kind dat op tijd geboren is zijn er wat andere dingen waar je op moet letten tijdens het knopen.

Ik heb een opleiding gevolgd via Zorgdragen Opleidingen omdat je de nodige kennis en vaardigheden in huis moet hebben om met deze specifieke doelgroep te werken.

Voordat je het consult boekt is het belangrijk dat je overlegd hebt met de behandelend arts van je kleintje. Het consult zelf vindt of in het ziekenhuis of als je inmiddels thuis bent thuis plaats.

Tijdens dit consult leer je 1 knoop aan die kan en wordt er extra aandacht besteed waar je op moet letten tijdens het dragen in de doek. De knoop wordt aangeleerd met een draagpop.
Ik doe het eerst voor en daarna kunnen we samen gaan knopen en vervolgens doe je dit alleen. Als je de knoop door hebt kan je het mits het op dat moment mogelijk is 1 keer met je kindje te knopen.

Reiskosten
Binnen een straal van 10 km reken ik geen reiskosten.
Alle kilometers meer reken ik € 0,25 per kilometer enkele reis.

voorbeeld:
Van A naar B is 25 km enkele reis. Is 15 km meer.
Totaal 30 extra kilometers x € 0,25 = € 7,50 aan reiskosten.
Deze kosten worden berekend met Google Maps.

Lijkt dit je wat klik op de onderstaande link om een afspraak in te plannen,
en vul het formulier in met de vragen.

Maak een afspraak

opjebuik.nl werkt alleen met de beste merken

Je vindt de volgende merken in ons assortiment.