Lennylamb

Lennylamb draagdoek

Je verwent je baby en jezelf echt met een lennylamb draagdoek. Daarnaast kun je bij Opjebuik.nl voor veel meer verschillende producten van Lennylamb terecht. Kies je voor een Lennylamb draagdoek of draagzak, kies je voor een uniek product voor je baby. Er komen namelijk bijna iedere week nieuwe designs van Lennylamb op de markt. Toch liever een draagdoek of -zak uit de basislijn van Lennylamb? Uiteraard is dat ook een mogelijkheid.

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Lennylamb draagdoek bij Opjebuik.nl bestellen

Wanneer je een Lennylamb draagdoek bestelt bij Opjebuik.nl, ben je verzekerd van de beste service. Wij zorgen voor een snelle levering en verpakken je draagdoek netjes. Naast draagdoeken van Lennylamb, hebben we nog meer producten van dit merk. Naast een heuptasje, een rugzakje, een schoudertas en een babymutsje, kun je ook kiezen voor een rompertje en bandbeschermers.

Over Lennylamb

Lennylamb is een Pools merk, dat zelf alle producten produceert. Het is een waar familiebedrijf. Het merk wordt geroemd om de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van de producten die ze maken. Benieuwd naar de weefstudio van Lennylamb? Bekijk dan het filmpje op YouTube..

Advies over dragen

Heb je advies nodig over draagzakken, dan kun je terecht bij Eva van der Haring, eigenaar van Opjebuik.nl. Zij is een gecertificeerd draagconsulente en kan je leren hoe je je baby op een verantwoorde manier draagt. Pas op met YouTube-filmpjes! Niet alle stappen worden op de juiste manier uitgelegd. Je kunt voor verschillende consulten bij Eva terecht. Naast een draagconsult is er onder andere een standaard consult, een pasconsult, een skype consult en een kort consult. Benieuwd bij welk consult jij het meeste baat hebt? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Het voordeel van dragen

Het dragen van je baby heeft verschillende voordelen. Als je je kind veel draagt, zul je merken dat je baby sneller rustig en tevreden is dan wanneer je je baby in de kinderwagen doet. Ergens is dat ook wel logisch: je baby heeft zich 9 maanden lang in de baarmoeder veilig en geborgen gevoeld en stond in constante verbinding met jou. Door middel van een draagdoek geef je je kind hetzelfde gevoel. Uit onderzoek is verder gebleken dat baby’s die gedragen worden opvallend minder huilen. Je leert je baby jullie dagritme en als je baby moe wordt, kan hij of zij tegen je borst in slaap vallen.