Knoppuzzel Safari

Ga je mee op safari? Ontmoet de dieren die daar leven met deze eenvoudige knoppuzzel. Door de knopjes zijn de stukjes wat makkelijker vast te pakken.

5,99

Dit bedrag is inclusief BTW
Niet op voorraad

Uitverkocht

14 dagen bedenktijd m.u.v verhuur

Beschrijving

De afbeeldingen onder de puzzelstukjes maken het puzzelen ontzettend leuk. Op elk stukje staat een safaridier. Herken jij alle acht de dieren al?

Deze puzzel stimuleert het herkennen van vormen, kleuren en de fijne motoriek.

Specificaties:

 • Afmetingen: 300 x 225 x 25 mm
 • Leeftijd: vanaf 3 jaar
 • 8 puzzelstukjesPlezier en ontwikkeling
  Spelen is niet alleen leuk, het is ook ontzettend belangrijk. Spelenderwijs leren kinderen de wereld kennen. Bouwen, stapelen, muziek maken of imiteren: spelen draagt bij aan de ontwikkeling van inzicht, talent en motoriek. Het speelgoed van New Classic Toys draagt bij aan het stimuleren van deze ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat spelen voor ieder kind leerzaam en waardevol kan zijn.

  Duurzaam speelgoed
  New Classic Toys staat voor kwalitatief en educatief speelgoed. Sinds de oprichting in 1991 heeft New Classic Toys een brede collectie van duurzaam en aantrekkelijk speelgoed opgebouwd. Al het speelgoed voldoet ook aan de veiligheidseisen volgens de EN-71-norm.

  Hoogwaardige kwaliteit
  New Classic Toys wil kinderen uitdagen, prikkelen en vermaken met kwalitatief hoogwaardig speelgoed. De collectie van New Classic Toys is altijd actueel: het assortiment wordt voortdurend uitgebreid, aangevuld en verbeterd. Deze producten kunnen generaties mee.