×

Draagzakken

Een baby draagzak kopen

Een baby draagzak kopen doe je bij Opjebuik.nl. Niet alleen werken wij met de beste merken ook hebben wij een groot en divers assortiment met voor ieder wat wils. Kies jij voor een draagzak of toch liever voor een draagdoek voor je kind? Ben je op zoek naar een specifiek merk? Dan kun je eenvoudig op het merk van je keuze filteren. Datzelfde geldt voor het type product, de maat, het materiaal en het gewicht van de draagzak/draagdoek. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je keuze? Eva staat graag voor je klaar!

Een goedkope draagzak

Ben je op zoek naar een goedkope draagzak? Om de prijs hoef je het bij Opjebuik.nl nu in ieder geval niet te laten. Kijk ook eens bij onze hardlopers, zoals de Minimonkey draagzak. Je kunt naast een draagzak ook bij Opjebuik.nl terecht voor een draagdoek of een draagconsult. Weet je nog niet zeker of het dragen van je baby in een draagzak of draagdoek iets voor jou is? Huur dan eens een draagzak of -doek.

Draagconsult

Ben je nieuw in de wereld van het dragen, dan is het verstandig om een draagconsult bij Eva te boeken. Ook als je denkt dat je genoeg weet omdat je veel te weten bent gekomen via YouTube-filmpjes, is het verstandig om dit toch even kort te sluiten met Eva. Het probleem is namelijk dat bij sommige YouTube-filmpjes niet alle stappen correct zijn uitgelegd, wat helaas tot gevaarlijke situaties kan leiden. Eva is opgeleid door een erkende draagschool en hierdoor dus gecertificeerd draagconsulente. Ze kan bij je langskomen of je kunt uitleg krijgen via Skype: net wat je liever hebt. Een draagdoek of -zak is heel persoonlijk. Eva neemt daarom meerdere draagzakken – en doeken mee als ze bij jou thuis langs gaat. Samen met haar pas je de draagzak of oefen je de knoop van een draagdoek met een pop. Je kunt voor verschillende consulten bij Eva terecht.

Wil je meer weten over de diverse draagconsulten, neem dan vrijblijvend contact met Eva op. Ze vertelt je er graag meer over:
Bel naar 06 – 24 57 98 02 of stuur een e-mail naar info@opjebuik.nl.

Op je Buik werkt alleen met de beste merken

Je vindt de volgende merken draagdoeken, draagjassen en draagzakken in ons assortiment.

WhatsApp chat
[]