×

Draagconsult van de Winactie

De Blog van vandaag over het Draagconsult van de win actie

Hoi allemaal leuk dat je mijn blog leest.

Vandaag heb ik het draagconsult van de eerste win actie van op je buik gedaan bij de winnaar. Daar aangekomen eerst een glas limonade gehad was nogal warm vandaag 29 graden pff. De moeder en ik hebben ons aardig in het zweet gewerkt vandaag.

De knoop die ze wilde leren was de “ruck” want haar zoontje die nu ruim 9 maanden oud is wilde graag meer om zich heen gaan kijken.

Eerst zijn we gaan oefenen met de pop om deze naar de rug te brengen op het moment dat ze zich zeker genoeg voelde daarmee, zijn we gaan oefenen met de doek. Stap voor stap heb ik hem eerst voor gedaan, daarna mocht zij het stapje voor stapje na gaan doen. Tijdens het consult gezellig gekletst met haar en haar vriend die wilde niet knopen had hij het geduld niet voor. Ook hem advies gegeven over verschillende draagsystemen die je kan gebruiken. En uiteindelijk een leuke draagzak voor hem besteld zodat hij ook wat vaker zijn zoontje kan gaan dragen.

Met moeder verder gaan oefenen en oefenen totdat ze zich zeker genoeg voelde om het met haar zoontje te gaan proberen. Hij had in de tussentijd heerlijk in bed liggen slapen totdat moeder hem uit bed gehaald heeft om hem 1 keer op de rug te gaan knopen.

En het is gelukt hij vond het geweldig hij keek zijn ogen uit heerlijk om te zien.

Al met al en leuk consult gehad.

Ik wens de ouders van dit lieve ventje heel veel draagplezier. En bedankt voor dit leuke consult.

 

Groetjes Eva

Op je Buik werkt alleen met de beste merken

Je vindt de volgende merken draagdoeken, draagjassen en draagzakken in ons assortiment.

WhatsApp chat
[]